شستن چای سبز قبل از دم کردن آن می تواند آلودگی های احتمالی محیطی اش را از بین ببرد؟
در واقع ما 2 نوع آلودگی محیطی داریم؛ یک نوع از آن حاوی برخی میکروب ها و قارچ ها است و همیشه در فضای اطراف مان وجود دارد و ما با تنفس ساده هم آن را وارد بدن مان می کنیم ، اما هیچ مشکلی را برای مان به وجود نمی آورند. اما اگر چای سبز فله ای، در شرایط بهداشتی نا مناسب و آلوده به ویروس ها یا میکروب های بیماری زا باشد، بهتر است قبل از ئم کردن آنرا یکدور با آب ولرم آبکشی نمود.
البته قابل ذکر است که این مسئله در مورد چای های بسته بندی به دلیل رعایت اصول بهداشتی و بسته بندی به روش اتوماتیک صادق نیست و در صورت استفاده از اینگونه محصولات نیازی به شستشو پیش از مصرف نمی باشد.