شرایط نگهداری از چای سبز
چون گیاهان تازه درصد بالایی آب دارند(حدود 60 تا 70 درصد) و به خاطر احتمال کپک زدگی نمی توان آن ها را به مدت طولانی نگهداری کرد بنابراین باید گیاهان را خشک کرد. منظور از خشک کردن، این است که آب آن ها در حدی گرفته می شود که زیر 10 درصد آب داشته باشند. با این حساب، اول این که چای سبز باید در مکانی نگهداری شود که تا حد امکان رطوبت، نور مستقیم و هوا نداشته باشد. چون گیاهان خشکی مانند چای سبز، جاذب الرطوبه هستند و امکان کپک زدن دارند.
هرچه شکل و عطر کالایی که می خواهید مصرف کنید به محصول اولیه اش
نزدیک تر باشد آن کالا از کیفیت و خواص طبیعی برخوردار است.
نکته دوم در مورد نگهداری چای سبز این است که آن را در صورت امکان در ظروف فلزی (ترجیحا آلومینیومی)، بعد شیشه ای تیره رنگ (مانند قهوهای)، بعد شیشه ای روشن و در انتها پلاستیکی نگهداری کنید. یادتان باشد که ظروف فلزی و شیشه ای تیره رنگ، اجازه برخورد مستقیم نور را به چای یا هر گیاه دیگر نمی دهند. بنابراین بهترین ظرف برای نگه داشتن این محصولات به حساب می آیند. در ضمن حتما در ظروف تان را خیلی محکم ببندید تا هوا یا رطوبت هم به داخل خوراکی تان نفوذ نکند و باعث خراب شدن آن نشود. بنابراین ظروف فلزی بهترین و ظروف پلاستیکی بدترین ظروفی هستند که می توان چای سبز را در آن ها نگه داشت.