تنظیم قند خون
چای سبز همچنان می تواند در ارتباط سطح قند خون بعد از خوردن غذا موثر باشد. آنزیمی که آمیلاز نامیده می شود کلیدی برای شکستن کربوهیدرات ها است که سطح قند خون را بعد از خوردن غذا افزایش می دهد. تحقیقات پیشنهاد می کنند که مصرف چای سبز می تواند به پیشگیری از ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کند. مطالعات کنونی که بر روی موش های دیابتی و افراد سالم به محض مصرف چای سبز انجام شده است. چای سبز باعث بالا رفتن سوخت و سازگلوکز در نمونه های انسانی شده وسطح قند خون را در موش های دیابتی پایین می آورد. نتایج این تست اثرات ضد دیابتیک را نشان می دهد. تحقیقات بیشتری نیاز است، اما گزارشات اولیه اثبات کرده که سرم پروتئینی اصلی باید شامل اثرات anti hyperglycemic چای سبز باشد. تمرینات ورزشی و کاهش وزن نیز در کمک به کنترل دیابت سودمند هستند. چای سبز ممکن است تنها به کاهش قند خون شما کمک کند به طور همزمان با روند کاهش وزن شما .
چای سبز سوخت و ساز را افزایش داده و همانطور که ما می دانیم افزایش سوخت و ساز به سوختن کالری ها کمک می کند.