طريقه دم كردن چاي به روش چيني (اين روش، مخصوص دم كردن چاي سياه است.)
ابتدا سماور را از آب صاف ( آب چشمه بهتر است) پر كرده و بجوشانيد.
در مقابل هر فنجان چاي كه مايليد دم كنيد، دو انگشت چاي (مقدارچايي كه ميان انگشت شست و سباب جاي ميگيرد) را در قوري ريخته و كمي آب جوش روي آن بريزيد و مدت 2 دقيقه در كناري بگذاريد. پس از 2 دقيقه آب آن را خالي كنيد، زيرااين آب داراي مقدار زيادي تانن است. سپس قوري را از آب جوش پر كرده، 3 الي 5 دقيقه آن را روي سماور بگذاريد تا دم بكشد. اين چاي مقدار زيادي از عناصر مضر خود را ازدست داده است.