چگونه چاي را دم كنيم؟
چگونگي دم كردن چاي سياه
آب رابه درجه جوش رسانده (100 درجه سانتي گراد) سپس روي چاي ميريزيم- زمان دم كشيدن نبايد كمتر از 30 ثانيه و طولاني تر از 5 دقيقه گردد- زيرا پس ازآن تانين چاي بتدريج آزاد شده و اثر محرك كافئين را خنثي و طعم چاي را نيز تلخ ميكند.
چگونگي دم كردن چاي سبز
دماي آب در اين حالت بايد 85-80 درجه سانتي گراد باشد. معمولا هر چه كيفيت چاي سبز بالا تر باشد دماي آب نيز ميباشد كمتر باشد. ترجيحا بهتر است قوري چاي پيش از دم كردن چاي گرم گردد. به ازاي هر فنجان آب يك قاشق مرباخوري چاي سبز استفاده مي شود . آب به هيچ عنوان نبايد در حال جوشيدن باشد . چاي سبز را درون فنجان يا قوري ميريزيم و در آنرا ميگذاريم . ( روي حرارت نباشد ) بعد از 3 تا 5دقيقه صاف ميكنيم . اگه از نوع كيسه ايي استفاده مي كنيد كيسه را دربياريد و وقتي سرد شد روي چشم كمپرس كنيد كه براي رفع خستگي چشم مفيد است.
چگونگي دم كردن چاي اولانگ
همانند دم كردن چاي سبز ميباشد اما دماي آب در اين نوع چاي ميبايد 100-90 درجه سانتي گراد باشد.
* بـراي جـلوگيـري از پـخـــش شدن تفاله هاي چاي درون قوري ميتوانيد از وسيله اي بنام اينفيوزر (TEA INFUSER)اســــتفاده كنيد كه يك كره تو خالي مشبك است و چــاي را هنـگـام دم كردن درون آن ريخـتـه و سپـــس درون قوري مي اندازيم.