مصرف روزانه چای سبز پوست را در مقابل مواد مخرب اکسیدان محافظت می کند.
مهم ترین ماده موثر در چای EGCG (epigallocatechin gallate ( نام دارد. این ماده در چای سبز بسیار بیشتر از چای سیاه است.
این ماده اثرات آنتی اکسیدانی داشته و رادیکال های آزاد ایجاد شده در اثر متابولیسم سلول ها و نور آفتاب را خنثی می کند.
به طور علمی ثابت شده این ماده جلوی تشکیل سلول های سرطانی را می گیرد. همچنین ثابت شده میزان مرگ سلول های پوست به دنبال تابش آفتاب را کاهش می دهد. همچنین مصرف چای میزان بروز واکنش های آلرژیک (حسایست زا) را کاهش می دهد.