ENGLISH

چای سبز ایرانیان

  • چای سبز ، اکسیر سلامتی پنجشنبه 21 فروردين 1404

آمار وب سایت

افراد حاضر: 2
بازدید امروز: 102
بازدیدهای دیروز: 104
مجموع بازدیدها: 856789

كاهش تري گليسيريد


كاهش تري گليسيريد


     كاتچين موجود در چاي سبز، فعاليت آنزيم ليپاز را (آنزيم مسئول هضم چربي ها) در لوزالمعده مهار مي كند، در نتيجه، شكستن چربي با سرعت بسيار كمي صورت مي گيرد و چربي خون با سرعت كمي بالا مي رود. با توجه به اين كه افزايش تري گليسيريد خون بعد از مصرف هر وعده غذايي يك عامل خطر در بروز بيماري قلبي است ، مصرف چاي سبز در بين وعده هاي غذايي روشي مناسب جهت كاهش تري گليسيريد خون است.

 


نظرسنجی

نظر شما در رابطه با کیفیت کاری این مجموعه چیست ؟